Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Utbilda dig medan du ändå är arbetslös

Det är inte roligt att vara utan arbete. Dock kan man se till att fylla tiden med meningsfulla saker. En bra sak att göra är att gå en första hjälpen kurs eller en HLR utbildning. Att kunna ge första hjälpen är inte bara något som ska ses som ett medmänskligt drag, utan något som borde vara varje människas plikt att ha de kunskaper som behövs för att utföra denna hjälp. Kan du utföra första hjälpen och på så sätt rädda ett liv, så kan det också vara något som får dig själv att bli glad och bidra till ett lyckligare liv både för dig och den du hjälpte.

Besök Hjärtgruppen

En mycket bra första hjälpen kurs hos Hjärtgruppen erbjuds. Hjärtgruppen är en sammanslagning av utbildade läkare med vana från akutmottagningar. Här skapas det gång efter gång första hjälpen kurser med professionella instruktörer som lärare, och som ger dig all den kunskap du behöver för att veta hur du ska gå tillväga nästa gång du kommer i kontakt med en olycka. Varje kurs omfattar ett brett spektrum av olika områden du måste känna till för att kunna ge första hjälpen:

 

 

 

 

 

 

 

Varje kurstillfälle ligger mellan cirka 3 till 7 timmar beroende på om du även vill ha andra tillval såsom kunskap om brännskador, psykiska reaktioner, akuta sjukdomar m.m. Kurserna innehåller teori och praktik med tyngdpunkten på de praktiska momenten.

28 Apr 2016