Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Jobb på nya sätt

Förr i tiden sökte man jobb genom att besöka företaget, butiken eller vad det var och visade upp sig. Då kunde man byta jobb var och varannan dag. Senare kom jobben till en genom att man besökte Arbetsförmedlingen och det sättet går det ju att få jobb än idag. Men i dag går det även att ta andra vägar för att hitta jobb. Internet har öppnat upp en hel del möjligheter och det finns flera olika portaler för att söka jobba via numera. En sådan portal är Enrival. Bland annat assisterar de personer som står utanför arbetsmarknaden att hitta jobb, så väl som hjälper företag att hitta personal. Dessutom är de en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen i flera olika arbetsmarknadsprojekt.

Hitta ett jobb som passar dig

Om du har gått utan jobb länge så kan det vara skönt att få lite stöttning, dels i att hitta jobb, men även i att skriva CV, eller med att komma underfund med vad du kan jobba med. Alla dessa delar går att få hjälp med hos Enrival. Det finns mer information om detta på deras sida.

Våga utvecklas

En annan väg att gå om du varit utan jobb länge, det är att starta något eget. Idag är det inte ovanligt att frilansa på ett eller annat sätt. Det går att göra inom en mängd olika yrken. Så hitta det du är bra på och kör igång ett eget företag inom det, så ska du se att du får ett jobb du trivs med.

7 Oct 2020