Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Ta hand om avfall på ett bra sätt

Jag har inte alltid varit arbetslös. Ett tag jobbade jag på ett lager. Vad jag märkte bland annat på detta lager är att det blev en hel del avfall och skräp. Tydligen så är det så hos de allra flesta lager och verkstäder. Det gäller att ta hand om detta på ett bra sätt så att alla får en bättre arbetsmiljö. Att ha en massa sopor liggande är det nog ingen som vill. På tippcontainer.se så finns det flera produkter för både lager och verkstäder att använda sig av när det gäller avfallshantering. Bland annat kan ni investera i en tippcontainer. Med en sådan är det enklare att hantera stora mängder avfall och det på ett sätt som är säkert. Lagergiganten har dessutom inte bara tippcontainers, de erbjuder även avfallskärl och olika tillbehör till tippcontainers.

Smart med tippcontainer

Lagergiganten har tippcontainers i flera olika storlekar och alla går att tömma både för hand och automatiskt. Det är enkelt att använda dem då de har både väldimensionerade stoppaxlar och hörnförstärkningar. De finns dessutom i flera färger, modeller och storlekar.  

Beställ din tippcontainer på nätet

Om ni har behov av en tippcontainer med tillbehör så kan ni beställa det på nätet hos Lagergiganten. De erbjuder även ett av Sveriges största utbud inom materialhantering och lager-och verkstadsinredning. Så hos dem hittar ni mängder av produkter som kan underlätta ert arbete. Satsa på ergonomiska maskiner och annat som kan göra er arbetsplats säker, effektiv och organiserad.

28 Feb 2016