Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Slipp mail med spam

mailwashing.com kan man skaffa ett spamfilter från Dimac Hosting. Det är något jag funderar på att göra. Jag vet att jag får en massa konstiga mail i min inbox och jag är rädd att en dag så kommer min dator att krascha eller nåt. Spam är ju mail som antingen är för att de vill göra reklam till massor av människor, eller för att komma åt känsliga uppgifter. Jag använder ju min dator till allt. Jag loggar in på banken, jag deklarerar, söker jobb och kikar på sociala medier. Tänk då om någon tar över min dator och får tag på alla mina lösenord med mera.

Diamac Hosting

Jag läste på Dimac Hostings sida och med deras spamfilter så får man:

Det verkar som det är enkelt att ha ett spamfilter från Dimac Hosting. Enkla avtal som alla kan tyda och förstå vad de menar. De har även skräddarsydda lösningar så att man kan få exakt det man behöver.

Oönskad e-post problem för många

SvD kan man läsa att viktiga mail kan försvinna, tack vare spamfilter. Som Värmdö kommun, som hade fått en förfrågan från PV för alla. Deras svar på varför de inte svarat på det mail som gick ut, var ”Vi kan inte gå igenom alla spam-mail”. Deras spamskydd stoppade alltså ett mail som inte var ett spam, vilket är ovanligt. Det är ofta gratisversioner som gör sådana saker och det är därför man bör satsa på ett riktigt spamfilter, så att man inte missar viktiga mail

18 Nov 2015