Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Lyftredskap är mer ergonomiskt

Något du som arbetar på ett lager eller i verkstad måste tänka på särskilt mycket är ergonomi. Att spara på rygg, axlar och knän, genom att använda lyftredskap istället! Ergonomi är viktigt på alla arbetsplatser både på stillasittande jobb på ett kontor till ett rörligt jobb på ett lager eller i en verkstad. Ergonomi för dig som har ett rörligt jobb skiljer sig lite åt mot den ergonomi en som sitter still vid ett skrivbord hela dagarna. En verkstadsarbetare eller en lagerarbetare kan tänka ergonomiskt genom att använda smarta produkter som hjälper till med tunga lyft.

Olika typer av lyftredskap

lagergiganten.se hittar du olika typer av lyftredskap. Dessa hjälper dig på olika sätt i ditt arbete och beroende på vad som ska flyttas så har du behov av olika sorters lyftredskap. Lagergiganten har bland annat dessa lyftredskap:

 

Minska risken för både skador och spill genom att införskaffa rätt sorts lyftredskap till din arbetsplats. Du kan även komplettera med lyftbord och lyftbordsvagnar för att ytterligare förenkla din arbetsbörda.

 

Handla hos Lagergiganten

Sveriges största sortiment inom materialhantering, det är vad Lagergiganten kan erbjuda dig. De har produkter för lager och verkstäder som förenklar, effektiviserar och gör arbetsplatsen både mer säker och roligt att vara på. Se till att skaffa de produkter du behöver för att få en bra helhetslösning på ditt lager eller på din verkstad. Du hittar produkter som gör att du kan lagra på ett bättre sätt, du hittar ergonomiska produkter och du hittar även produkter som fungerar väl på både lager och verkstäder. Se till att besöka Lagergigantens hemsida redan idag för att beställa det du behöver. Kundtjänst finns tillgänglig via mail, telefon och chatt om du behöver ställa frågor eller på något annat sätt behöver hjälp.

16 Apr 2015