Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Utbilda dig till framgång

Att sitta och vänta på att Arbetsförmedlingen ska hitta ett schysst jobb åt en känns i många fall lika effektivt som att hoppas på att vinna på lotto. Det är verkligen dags att fler unga människor med huvudet fullt av idéer gör verklighet av dem. Att starta eget, bli entreprenör och driva igenom projekt av olika slag är både utmanande och spännande. Att driva eget är oerhört roligt och kan leda till stora framgångar om man är beredd att arbeta hårt.

När man väl har etablerat sig så brukar man expandera och då får man anställa personal. När staben fylls på är det dags att organisera den i grupper och snart är flera projekt i rullning samtidigt. Då måste man minnas hur viktigt det är att alla kan hantera de roller de har tilldelats. Kompetensutveckling är a och o för framgång. Visst har varje individ sina unika egenskaper men väldigt mycket kan läras in, inte minst ledarskap och samrbetskompetens. Inom ett företag måste man lägga fokus på helheten och förstå att alla medarbetare är viktiga kugghjul för att få verksamheten att gå runt.

Du som befinner dig på en arbetsplats där du har ansvar för andra måste veta hur du leder både dem och projektet som helhet på bästa sätt. Att vara projektledare är väldigt roligt när allting fungerar och man ser framgång i kikaren, men om något står i vägen måste man hitta ett sätt att ta sig runt. Att gå en projektledarutbildning, eller skicka sina anställda projektledare på en projektledarutbildning kan göra underverk för hela verksamheten.

LP erbjuder projektledarutbildning i världsklass, läs mer om LP och deras utbildningar på projekthantering.se.

 

20 Apr 2016