Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Ge de anställda förmåner i form av Ecoride i Stockholm

Är det så att du har ett företag så kan du ge dina anställda förmån i form av en cykel. Fördelen med förmånscykel är många. Det är bra för miljön, personalen blir friskare av att cykla och så blir de nöjda med. Om det är så att du funderar på att satsa på förmånscyklar för personal, så är Ecoride ett bra alternativ. Dock är det helt upp till din personal att välja vilken cykel de vill. Det kan vara elcykel, vanlig cykel eller lådcykel! Det som den anställda kan få är nämligen rabatt på den cykel de köper om du som arbetsgivare väljer detta med förmånscykel. 

Hur funkar det?

Det som gäller med förmånscyklar är att du som företagare köper eller leasar cyklar som dina anställda sedan kan använda i tjänsten eller privat eller båda delar. Den anställda får beskatta förmånen och ert företag betalar arbetsgivaravgifter på förmånen. Från Skatteverket blir det sedan en förmånssumma, som läggs på personalens lön genom bruttolöneavdrag. 

Alla mår bra av att cykla

Att cykla, det ger bättre hälsa och alla mår bra av att göra det. Att då kunna erbjuda anställda att göra det privat eller i tjänsten är inte fel. Om de väljer en elcykel som Ecoride får de en bra cykel som kan drivas med el. Det om det är långa uppförsbackar, så att de får lite extra fart så att säga. En lådcykel är inte heller fel, särskilt i tjänsten, för att transportera saker. 

13 Mar 2020