Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte?

Tillbaka | Arbetsförnedringen.se

Bra lösning för skrivare på små och stora kontor

Det finns gott om exempel på människor som gått till arbetsförnedringen i hopp om att hitta en sysselsättning, men som sedan fått ordna precis allting på egen hand. En hel del av dessa har till och med tagit steget och öppnat eget. Är du en av dem? Har du precis börjat din bana som egenföretagare? Då ska du få lite tips om hur man kan tänka när det gäller kontorsskrivare så att du inte får problem. 

  1. Vad har du för behov? - Ska du bara skriva ut papper så kanske du inte behöver en maskin med multifunktion. Vill du kunna kopiera, skanna och skriva ut samt faxa så satsa på en bra skrivare med flera funktioner. 
  2. Priset - Att köpa en skrivare till kontoret kan bli kostsamt. Kolla istället upp vad det kostar att hyra en. Då får du också serviceavtal och andra fördelar. 
  3. Färgpatroner/toner - Glöm inte att kolla vad färgerna kostar! De kan vara extremt dyra att byta ut. Välj en skrivare med bra pris på toner eller färgpatroner. 

Här får du bra hjälp

Det är lite av en djungel när det kommer till att välja rätt skrivare till sitt kontor. Den ska passa din verksamhet och inte kosta för mycket, och samtidigt vara bra och pålitlig. Hos https://docupartner.se får du all den hjälp du behöver för att få en bra skrivare, och de är också väldigt bra på att ordna kompletta helhetslösningar för kontor. Kolla gärna in deras sajt, eller skicka ett mail så återkommer de med förslag. 

29 Nov 2019